Sizin İçin Seçtiklerimiz
Çok Satanlar
Yeni Gelenler
Ürün Yorumları
Ürünlerimiz hakkındaki yorumlardan arama yapabilirsiniz.
Öncelikle parfümün piyasadaki değeri 2000 tl :d Orijinali koklamadım ancak konsantre parfümden almış olduğum bu ürün buram buram hindistan cevizi kokuyor. Açıkçası ben kokuyu beğendim, bu Temmuz-Ağustos aylarında bile darlamıyor ve burum buram hindistan cevizi kokuyorsunuz :)
A**** A****
•14.08.2020
Kalıcı hoş ferah bir kokusu var. Sevdim.
F**** M****
•09.08.2020
Her sıktığımda mutlaka ismi soruluyor. Kalıcılığı mükemmel vazgeçemediğim tek koku oldu.
F**** M****
•09.08.2020
Tavsiye üzerine aldım denemek için, ve tabii harika, yaz parfümü değil bence, yani çok hafif değil, ama güzel, tşk ederim Konsantre
L**** L****
•09.08.2020
Bergamot ve greyfurt önde ancak tüm narenciye notaları burnunuza doluveriyor. Ferahlatıcı ve esinlik veriyor insana. Tendeki kalıcılığı çok etkili. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında kullanımının çok uygun olacağını düşünüyorum.
Esans şişesini almıştım şimdi parfüm olarak alacağım.
Esanstan çok memnun kaldım. Ben müptelası oldum diyebilirim, bu sıcak geçen yaz günlerinde insana nefes aldırıyor.
Tavsiye ederim.
f**** c****
•03.08.2020
Konsantre Parfüm Blog






































